Солун- Едеса – спа в курорта Лутраки – Топ програма!

Пазарджик – СолунЛутраки- Едеса   Пазарджик

30 и 31 март 2024 – Резервациите започнаха!

11-12 май 2024 – Резервациите започнаха!

2 дни/ 1 нощувка
ТОП ЦЕНА: 215лв на човек

С ОТПЪТУВАНЕ ОТ ПАЗАРДЖИК, ВЕТРЕН ДОЛ, ВАРВАРА И ВЕЛИНГРАД. ОТ ВСЕКИ ЕДИН ДРУГ МЕСТЕН РЕГИОН СРЕЩУ МИНИМАЛНО ДОПЪЛНИТЕЛНО ЗАПЛАЩАНЕ.

Първи ден Отпътуване от Пазарджик в 4.00 ч. от спирката до новата Била (старата автогара) по маршрут Пазарджик- Солун. Преминаване през ГКПП Кулата и ГКПП Промахон. Отпътуване за СПА център Лутраки. Тук сред дивно красива природа блика цяла река – целебна минерална вода. Многото естествени и изкуствени басейни са пълни с туристи по всяко време на годината. Свободно време за басейните на курорта Лутраки – място, известно още от времето на Римската империя и познато с лечебните и терапевтични свойства на водата. Там само можем да се потопим в река с леденостудени води, а до нея минерален извор с температура 37 градуса и естествени балончета като в джакузи. Освен естествените басейни, има и изградени закрити басейни с топла и студена вода, както и спа центрове срещу заплащане. Настаняване в хотел. Нощувка.

Втори ден Закуска. Отпътуване за Едеса. Град Едеса / Воден / -наричан още Град на водите, заради многобройните канали опасващи града е един от най-красивите градове в северна Гърция. Разположен е на високо плато, а в центърът му в прекрасен парк се разкриват фантастични гледки към водопадите образувани след силно земетресение. Най високият от тях е 70 метра. Разглеждане на красивите Воденски водопади и забележителностите на стария град Воден с музея на водите. Свободно време. След обяд отпътуване за Пазарджик. Пристигане късно вечерта.

Цената включва:

 • Транспорт с комфортен туристически автобус
 • 1 нощувка със закуска в хотел 2/3*
 • Медицинска застраховка с Асистанс и покритие 2000 евро
 • Пътни, магистрални такси
 • Водач от фирмата и екскурзоводско обслужване

Цената не включва:

 • Входни такси
 • Разходи от личен характер
 • СПА процедури в хотела

Доплащания:

 • Доплащане за медицинска застраховка: Лица над 69 год. – 6 лева.
 • Спа центърът, както и басейнът, естествено образуван в реката са с работно време от 07:00 до 22:00 часа през топлите месеци и от 09:00 до 20:00 часа през зимата. Таксата за ползване на естествения басейн в реката е 2 евро, за ползване на открития басейн се заплаща – 4 евро, а за закритите басейни таксата е 5 евро.

Условия за резервация:

 • депозит 30% от пакетната цена
 • доплащане – до 15 дни преди отпътуване

Необходими документи: валидна лична карта или задграничен паспорт за деца до 18 год., пътуващи сами или с един родител, нотариално заверена декларация от не пътуващия/те родител/и, че разрешават на детето си да напуска границите на Р. България. Няма визови, медицински и санитарни изисквания за посещаваната страна

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туристи
Срок за уведомление при недостиг на минималния брой туристи: 5 дни преди началната дата.

Важно!!!- от 01.01.2018 г. година в Гърция е въведена city tax (такса престой), която се заплаща задължително и индивидуално на рецепцията на хотела. Ето го и размера на самата city tax (такса престой):

0.50 EUR на стая на ден в хотел 2*; 1.50 EUR на стая на ден в хотел 3*; 3.00 EUR на стая на ден в хотел 4* и 4.00 EUR на стая на ден в хотел 5* (заплаща се задължително и индивидуално на рецепцията на всеки хотел!)

Разгледай повече