Приказните Крушунски водопади

ПАЗАРДЖИК ТРОЯНСКИ МАНАСТИР ОРЕШАК ДЕВЕТАШКА ПЕЩЕРА КРУШУНСКИ ВОДОПАДИ ЛОВЕЧ -КЪКРИНСКО ХАНЧЕ СЕВЛИЕВО  ЕТЪРА ШИПКА ПАЗАРДЖИК

06 и 07 юни 2020
11 и 12 юли 2020

2 дни/1 нощувка

ПЪРВИ ДЕН Отпътуване от Пазарджик в 6.00 ч. Почивка за кафе преди Беклемето. Пристигане в Троянски манастир – третият по големина манастир в България, известен с чудотворната икона Богородица Троеручица, музеят на Левски и гробът на дядо Максим. Посещение по желание на изложбата на художествените занаяти Орешак, където са представени изделията на прочутата Троянска керамична и дърворезбарска школа, както и прочутата троянска сливова ракия. Отпътуване за Ловеч – градът, който е бил център на революционната дейност на Левски. Посещение на музея на Левски с неговата восъчна статуя. Свободно време за обяд. Отпътуване за Деветашката пещера – природен феномен със своите седем отвора и 60м. височина. Посещение на Крушунските водопади – най-голямата водна каскада в България с много прагове и басейнчета. Необходими са удобни обувки, защото се ходи през пресечена планинска екопътека. Връщане в Ловеч и настаняване в хотел в близост до старинния квартал Вароша. Свободно време за разглеждане на закрития мост на Кольо Фичето, крепостта над Вароша, където се намира най-високият паметник на Левски. По желание вечеря в механа в старинния квартал. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН Отпътуване за Къкринско ханче-мястото, където е заловен Апостола на свободата. Отпътуване за Севлиево. Посещение на статуята на Свободата, старата църква и училището, превърнато в музей,часовниковата кула. Пристигане в Етъра – етнографският музей на открито,където разглеждаме възрожденски къщи, множество тепавици и воденици. Свободно време за обяд. Пристигане на Шипка и възможност за изкачване на заветния връх, където са се водили решителни сражения по време на Руско-турската освободителна война. Отпътуване за Пазарджик. Пристигане около 19 ч.

Цена на човек в двойна стаяЦена на човек в единична стая
85 лв.115 лв.

Цената включва:

  • Транспорт с комфортен автобус
  • 1 Нощувка със закуска
  • Медицинска застраховка
  • Водач от агенцията

Цената не включва:

  • Входни такси за посещаваните обекти
  • Изхранвания извън посочените
  • Разходи от личен характер

Условия за резервация:

  • депозит 30% от пакетната цена
  • доплащане – до 15 дни преди отпътуване

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туристи
Срок за уведомление при недостиг на минималния брой туристи: 10 дни преди началната дата.

Разгледай повече