Йога практика – Бонус за всички курортисти, записани за почивките на Слънчев Бряг

Magic ball therapy е нов щадящ подход ,базиран на принципи от Китайската медицина и акупресура,Наука на повече от 4000 години.
По същество акупресурата е метод за изпращане на сигнал към тялото за „включване“ на собствените му механизми за самолечение. Жизнената ни енергия (Ки или Ци) циркулира по „невидими“ пътища, наречени меридиани. Блокирането на този поток от енерия или дисбалансът на Ин и Ян провокира болка и заболявания,нарушава естествения процес на организма.
Стимулирането на кръвообращението е като рестарт за всички системи – отпуска мускулите, въздейства дълбоко на централната и периферна нервна система, засилва процесите на пречистване и имунитета. Отразява се благотворно при:
• болки в раменете и врата
• болки в глезените и коленете
• проблеми с гръбначния стълб, дископатия, сколиоза, дискови хернии, ишиас
• главоболие, мигрена, безсъние
• стрес, депресия, паник атаки

Практиката е подходяща за всеки и няма противопоказания (изключение по време на бременност )
Практиката ще бъде представена от Виолета Грънчарова

Виолета се занимава с йога от 2016 г., след четири месечна борба с болки в гръбначния стълб, с диагноза „дискова херния и протрузени дискове“.
Йога ѝ връща нормалния ритъм на живот и събужда интереса ѝ към познанието за Духа и Тялото. Подобрява изцяло физическото ѝ състояние и не след дълго, през 2018 г. тя завършва Специално-проектиран Физио-Терапевтичен Йога курс в Куала Лумпур, Малайзия в Yoga Deep Teacher Training Institute(YOGA NEW VISION) признат в Европа и САЩ, запознава се с Китайската медицина и акупресурна терапия – Magic Ball Therapy-нов иновативен метод ,влюбва се в знанието за тялото, анатомията и физиологията.
Завършва Magic ball therapy TTC,
асистент-учител е в представянето на практиката в България и Амстердам, Холандия през 2018.
Завършва курс по Йога и Йога терапия към Институт Кайвалядама Индия с Др.Балекар през 2021.
2022 г е сертифицирана и като Асистен учител във Физио -терапевтичен йога курс Deep Yoga Institute-Куала Лумпур, Малайзия -Yoga New Vision.

От 2018 г е преподавател по Терапевтична йога ,Виняса Флоу,Power yoga classes и Magic ball therapy клас, за която е и единствения Български сертифициран преподавател за практиката.

Очакват Ви още много изненади от екипа на Надежда Травел Бг!

Разгледай повече