Нова година 2023 в спа-хотел Сириус в град Струмица

30.12.2022-02.01.2023 – ЗАПИСВАНИЯТА ЗАПОЧНАХА!

Ранни записвания- 598 лв. до 01.11.2022

Първи ден: Отпътуване от Пазарджик в 6.00 ч. по маршрут: Пазарджик-Велинград-Рупите. Пристигане в местността Рупите-свято място, скътано в пазвата на единствения съществувал някога в България вулкан – Кожух планина. Посещение на храма „Св. Петка“, построен от Ванга през 1992 год. и целия манастирски комплекс. Горещите гейзери и целебните извори допълват пейзажа на мистичната местност. Отпътуване за Стумица през ГКПП Златарево. Свободно време за разглеждане на град Струмица, който е най-големият град в източната част на република Северна Македония. През IX в., по времето на цар Самуил, градът е част от българското царство. През 1014 г. той преминава под властта на Византийската империя след битката при село Ключ. По време на Втората българска държава Струмица е отново под българско управление за период от два века, когато през 1395 г. пада под османско владичество. Пристигане в Спа- хотел Сириус. Свободно време за спа-удоволствия. Вечеря с жива музика. Нощувка.

Втори ден:  Закуска. Екскурзия до Водочкия манастир „Свети Леонтий“ в подножието на връх Еленица в полите на планината Смърдеш. Манастирската църква във Водочкия манастир е строена на етапи през 11, 12 и 14 век и е била седалище на Архиепископията на Струмица. Връщане в хотела. Свободно време за спа-удоволствия.  Подготовка за празничната Новогодишна вечеря, която включва богата вечеря с жива музика и Новогодишна програма.

Трети ден Честита нова 2023 година! Късна закуска. Свободно време за разходка в град Струмица и спа-удоволствия. Вечеря с жива музика. Нощувка.

Четвърти ден Закуска.Свободно време за спа-удоволствия. Освобождаване на хотела и  отпътуване за България. По желание, посещение на Самуилова крепост-един от 100-те национални обекта, пряко свързан с последните години на първото българско царство по време на царуването на цар Самуил. Пристигане в Пазарджик вечерта.

Цена- 625 лв.

Цената включва:

 • Транспорт с комфортен туристически автобус
 • 3 нощувка със закуски и 2 вечери с жива музика в хотел Сириус 4*
 • Празнична Новогодишна вечеря с жива музика хотел Сириус 4*
 • Ползване на спа-центъра в хотела( басейн, джакузи, парна баня, турска баня, сауна)
 • Екскурзия до Водочкия манастир
 • Медицинска застраховка с Асистанс и покритие 2000 евро
 • Пътни, магистрални такси
 • Водач от фирмата и екскурзоводско обслужване

Цената не включва:

 • Входни такси и разходи от личен характер- Самуилова крепост- 2 лв.,
 • Напитки по време на вечерята в ресторанта на хотела
 • Доплащане за медицинска застраховка: Лица над 70 год. – 6 лева.

Условия за резервация:

 • депозит 30% от пакетната цена
 • доплащане – до 20 дни преди отпътуване

Необходими документи: валидна лична карта или задграничен паспорт за деца до 18 год., пътуващи сами или с един родител, нотариално заверена декларация от не пътуващия/те родител/и, че разрешават на детето си да напуска границите на Р. България. Няма визови, медицински и санитарни изисквания за посещаваната страна

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туристи
Срок за уведомление при недостиг на минималния брой туристи: 5 дни преди началната дата.

Основна парична единица:  Денар/ 1 лв.= 30 денара;  1 евро = 61 денара/

Разгледай повече