Красивия район на град Гоце Делчев с незабравим купон…

ПАЗАРДЖИК – СЕЛО ДОБЪРСКО – БАНСКО – ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ – ХАДЖИДИМОВО –НИКОПОЛИС АД НЕСТУМ – ЛЕЩЕН – КОВАЧЕВИЦА- ПАЗАРДЖИК

10-11 февруари 2024 – Няма места!

22-23 юни 2024 – Резервациите започнаха!

17-18 август 2024, 05-06 октомври 2024, 02-03 ноември 2024, 23-24 ноември 2024

 2 дни/ 1 нощувка

*От Пазарджик, Звъничево, Ветрен дол, Варвара, Велинград, Юндола. От всеки друг местен регион срещу МИНИМАЛНО допълнително заплащане*.

Първи ден Отпътуване от Пазарджик в 6.30 ч. от спирката до новата Била (старата автогара). Пристигане в село Добърско, където се посещава старинната църква Свети Свети Теодор Тирон и Теодор Стратилат. Тя е паметник на културата и един от 100-те национални обекта. Църквата е изографисана изцяло отвътре със стенописи, които не могат да се видят никъде другаде по света – Исус в ракета, Богородица в капсула от червена светлина, цялото житие на Исус от рождението до Второто пришествие, изображения на женски светици, каквито не се срещат в много християнски храмове.Отпътуване за Банско и разходка в най-бързо развиващия се зимен курорт у нас. По желание посещение на къщата на Вапцаров, къщата на Неофит Рилски и църквата Света Троица. Свободно време. Отпътуване за Гоце Делчев. Разходка и свободно време за разглеждане на града и уникалния Исторически музей. Следва посещение на манастира Свети Георги в Хаджидимово и настаняване в хотел. По желание вечеря и купон в ресторанта на хотела. Нощувка.

Втори ден Закуска. Отпътуване за римския град Никополис ад Нестум (град на победата), построен от император Траян в чест на победата му над Даките. Отпътуване за Ковачевица(при подходящи метеорологични условия с микробус) – архитектурен резерват, прочут със своите самобитни къщи. Тук са снимани много от историческите български филми. Пристигане в Лещен – архитектурен резерват. Разходка по калдъръмените улички до „къщата на Флинстоун“, посещение на Старинната църква. В този район се намират Огняновските минерални бани, които са известен балнеоложки курорт. Разполага с 24 термоминерални извора с температура на водата 39-40º C. Изключително подходящи за външно и питейно балнеолечение на заболявания на опорно-двигателния апарат, ендокринната, дихателната и храносмилателната система, обмяна на веществата, нервни, гинекологични и сърдечно-съдови болести. Свободно време. Отпътуване за Пазарджик.

Цена на човек в двойна /тройна стаяЦена на човек в единична стая
145 лв.170 лв.

Цената включва:

  • Транспорт с комфортен туристически автобус
  • 1 нощувка със закуска в хотел 3*
  • Медицинска застраховка
  • Водач от фирмата и екскурзоводско обслужване

Цената не включва:

  • Входни такси за посещаваните обекти
  • Изхранвания извън посочените
  • Разходи от личен характер
  • Доплащане на Медицинска застраховка за лица над 70г.- 6лв.

Условия за резервация:

  • депозит 30% от пакетната цена
  • доплащане – до 15 дни преди отпътуване

Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 туристи
Срок за уведомление при недостиг на минималния брой туристи: 10 дни преди началната дата.

Разгледай повече